Temmuz 24, 2011

arada olur öyle #47

alışmaya korktuğum şeye yavaştan alıştığımı gördükçe, hissettikçe; koşarak uzaklaşasım geliyo. ama nafile.

Temmuz 08, 2011

arada olur öyle #46

sanırım bi müddet internetten uzak olucam. yine çok isteyip de yazamayacağım anlamına geliyo bu. bakalım bi dahaki sefere kadar neler olcak.meraktayım? :/

Temmuz 06, 2011

arada olur öyle #45

uzun zamandır yazamıyorum. aslında nasıl yazasım var, of neler değişti hayatımda, kaldı ki hala değişiyo, ama yazamamışım. yazayım bari.

artık eskisi kadar sorgulamıyorum hiç bişeyi mesela. nasıl böyle oldu bilmiyorum çünkü böyle sorgulama hissinin azaldığını hissedince bile garip oluyorum. sanırım artık biraz daha yalnız oluşum, ve sessiz bi kalabalığa gidecek oluşumdan dolayı var bu his. yok sorasım hiç bişe. resmen kapadım gözleri, "sana geliyorum istanbul, bekle beni" modeli.

iki haftadan beri bana karalar bağlatıp ne bok yicem diye sordurtan bi seçmeli dersim vardı kalan, yazokulu falan uğraşcaktım, bi anda değişti herşey ve en azından biraz daha izmir'de kalıcak olmanın o serinliği derken bi anda açık unutulan ocakta taşan süte döndüm. bitti okul. altı yıldır bi başına yaşamanın verdiği bensellik, gerektiğinde olan bencillik, kimseyi etkilemeyen hovardalık, büyüdüm lan baksana sorumluluklarım var falan gibisinden baba olmuş gibi tavırlar, öptüğüm kızlar, kenarında oturduğum deniz, izlediğim gökyüzü, herşey bitmek üzere bu şehirden de giderken. buradaki "de" eki iki harf ama o kadar ağır ki, çünkü yıllar evvel de istanbul'dan kaçmıştım.
olduk mu kürkçü dükkanına dönen canlı varlık şimdi.

merak ediyorum neler olacak diye, ama sanki tahminlerimin hepsi tam da beklediğim gibi olacak. bari güzel süprizler sunsa bana, olmaz mı?

yada ben en iyisi öyle olacakmış gibi düşüneyim yine de, zaten herşey düşündüğümle kalıyo. bişey kaybetmemiş olurum.

en temiz pişmanlık, hiç olmayan ne de olsa.

haksız mıyım? hı?
...
..
yine uyudun demek.

yol çizgileri #15

hadi bakalım ers topla valizleri.