Ocak 06, 2013

Ocak 05, 2013

benim aklım köşeli #74

dünya üzerindeki canlılar içerisinde en gelişmiş türün bireylerinden biriyim ama hala dişimin arasına sıkışan bişeyi bi saat uğraştığım halde çıkaramayabiliyorum dilimle. ne anladım böyle gelişmişlikten..

her yerde bir kırmızı var. #29

..
...

dur
akıtma gönlüm yaşını
gözünden öpecek bir yer bırak
oy bana en yakın
bana en uzak
sevgili yar
hasretine vur beni

...
..

arada olur öyle #89

bazen kendimi ciddi ciddi işlevsiz biri gibi hissediyorum bu dünyada. napıyorum ki, ben niye varım? dengenin neresindeyim? daha doğrusu denge nerde? yok.
turist gibiyim.

aynı dertten muzdarip #30

gökteki yıldızlari da
pay edelum gızlari
aldilar güzelleru de
kaldi yaramazlari..

Ocak 03, 2013

algı böyle bir şey evet #54

ya bu denizin tuzu
ya bu martılar, ya bu vapurlar
ya bu yaşanmış yıllar...

Ocak 01, 2013

yol çizgileri #32

izmirde son anlarım. biliyodum. bana ait ne varsa -anılar ve odama kazınan anlar dışında- herşey birer kutuda. herşeyden bıkıp yüzümü yasladığım yatağım çıplak ne bi nevresim nede başka bişey. hatta üzerinde bi kaç parça koli var. ortasına oturdum,dolapta kalan rakıdan doldurdum. içtim. doldurdum ağladım. doldurdum içtim. içtim ağladım. öyle bir an daha yaşamadım. geçen yıl bu gün askeri kamuflajla gezinirken şuan benim olduğunu bildiğim şeylere dokunup onların arasında nefes alabiliyorum. ve biliyorum ki ben bu kadar hızlı bi şekilde buraya gelmedim. zaman hızlı geçiyor, yol çizgileri belirgin değil tek çizgi gibi olur ya hani, öyle.yine yıllar evvelki gibi bayaa sert bi duble yaptım kendime, kimbilir belki ağlarım birazdan. özlüyorum geçmişte sırf kendime çizdiğim orta dünya haritalarımı. özlüyorum kendim olma halinin o umursamaz ama etki bırakan, yaşadığımı hissettiren halini. keşke o zaman çevremde olan kişiler de bunu anlayabilseydi, az da olsa mutlu olsaydım. yoruluyorum artık yaşlandım.